Ja, ik wil gratis cadeautjes van Amber & Cathelijne voor extra geluk

Lezerservaringen

Wow! Wat een heerlijk boek. Ik was al fan van beide dames, doe heel veel dingen al ‘goed’ volgens de boekjes en van alles rondom voeding en zelfontwikkeling bewust doorgevoerd in mijn leven. Maar met dit totaalplan waar ik weinig moet en veel te kiezen heb, zet ik lekker allemaal puntjes op de i. Op een makkelijke ontspannen manier. Ik word er blij van.

Annemarieke de Vaan

Allereerst wil ik jullie echt complimenteren met het prachtige eindresultaat! Ik vind het een heel erg compleet boek geworden waarin ik echt verrast ben over de soort informatie, de handreikingen, en de uitstekende opbouw van de piramide. Ik ben me na het lezen van de tekst echt (nog) meer bewust geworden hoe jezelf je geluk kunt bepalen door met kleine stappen (kaasschaaftips) en ´doordenk´ oefeningen je brein en lijf als waren kunt resetten / herprogrammeren! Jullie hebben mij in ieder geval volop aan het denken -en werk – gezet!

Bianca Krijnen-Splint

Een boek met humor voor geluk en gezondheid voor iedereen. Ook wanneer je meer werk op je bord hebt dan je aankunt, je broek niet meer dichtgaat, je vaststaat in de file, de wasmachine kapot is, je ruzie met je partner hebt of de hond niet doet wat je wilt. Een aanrader!

Judith Kocken, kinderarts, natuurgeneeskundig arts, Medische praktijk Kinderbuik&co in Naarden, voor kinderen, jongeren en volwassenen met langdurige klachten & auteur van het boek Kinderbuik, lekker in je vel door aandacht, ademen en eten.

Dr. Judith Kocken